2016. szeptember hónap bejegyzései

2015 Nyár – Csülkös-Velős Pacal

A galéria tartalmaz 11 fotót.

Kihagyhatatlan rendezvény már évek óta a családi barátok körében elkészített csülkös-velős Pacal elfogyasztása. Persze a napirend mindig azonos és mindig követjük is. Pálinkakóstolás – hagymapucolás – sírás – pálinkakóstolás (kötelezően új íz) – pacal pucolás – csak vicceltem. Már évek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | 2015 Nyár – Csülkös-Velős Pacal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015 Nyár – Szénagyűjtés – Bögötén

A galéria tartalmaz 9 fotót.

Csak szorgosan mint a hangyákok! Idén már másodszor rendeztük meg a Ricsi és Barátai vs. Bögöti Bálázók szokásos mérkőzését. A helyszín ismét Bögöte a Ricsi által üzemeltetett kaszáló, az idő pont jó meleg nyári nap ideális a szénagyűjtésre.

További galériák | 2015 Nyár – Szénagyűjtés – Bögötén bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015 Nyárköszöntõ – Családi kemencés nap

A galéria tartalmaz 6 fotót.

Május az elsõ meleg napsütéses hétvége. Azonnal megragadjuk a lehetõséget és családi napot tartunk Bögötön. Kemencés töltött káposzta a menü, sütivel. Ès kipróbáltuk a káptalantóti – Liliomkert Termelõi Piac szerzeményét   Tovább épül és szépül a Lovasudvar

További galériák | 2015 Nyárköszöntõ – Családi kemencés nap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015 Február – Kemencepróba

A galéria tartalmaz 3 fotót.

Eljött az idő! A kemence kész. Mármint, hogy áll, van ajtaja, kéménye. Saját huzata van neki! Minden jel arról tanuskodik, hogy mint kemence beváltja a hozzáfűzött reményeket. Hosszas tanakodás után úgy döntött a Pista bácsi, hogy csülökkel kell kipróbálni.  Ám … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

További galériák | 2015 Február – Kemencepróba bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva